Unde pot fi folosite manusile din nitril

Unde pot fi folosite manusile din nitril
Manusile din nitril devin din ce in ce mai populare intr-o varietate de industrii, de la cea medicala, la cea auto si nu numai. Acestea ofera mai multe avantaje fata de manusile traditionale din latex, inclusiv o rezistenta imbunatatita, eficienta sporita in munca cu substante chimice si un risc redus de reactii alergice. Exista numeroase domenii sau locuri in care vei avea nevoie sa utilizezi asemenea manusi, asa ca nu mai ezita si alege chiar acum perechea perfecta.
 

Ce sunt manusile din nitril?

Manusile din nitril sunt fabricate din cauciuc sintetic si sunt un tip de manusi de unica folosinta. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit intr-o varietate de industrii, inclusiv in domeniul sanatatii, auto si in domeniul serviciilor alimentare, datorita durabilitatii si rezistentei lor la substante chimice, uleiuri sau intepaturi. Manusile din nitril sunt, de asemenea, o alegere foarte comuna pentru persoanele cu alergii la latex, deoarece nu contin proteine din cauciuc natural care pot provoca reactii alergice.
 

Durabilitate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale manusilor din nitril este durabilitatea acestora. Este bine-cunoscut faptul ca sunt mult mai rezistente decat manusile din latex si sunt mai putin susceptibile in a se rupe sau a se gauri, motiv pentru care sunt ideale pentru utilizarea in industriile in care manusile sunt expuse frecvent la substante chimice si alte materiale periculoase.
 

Rezistenta chimica

Manusile din nitril sunt, de asemenea, foarte rezistente la substante chimice si uleiuri, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in industrii precum cea auto.
 

Nu risti niciun fel de alegrii

Spre deosebire de manusile din latex, cele din nitril nu contin proteine din cauciuc natural care pot provoca reactii alergice. Din acest motiv, sunt o alegere excelenta pentru persoanele care sunt alergice la latex si pentru lucratorii din domeniul sanatatii care au nevoie mai tot timpul de o pereche de manusi.
 

Confort imbunatatit

Confortul pe care manusile de nitril il ofera este imbunatatit in comparatie cu cel al manusilor din latex. Acestea sunt mai flexibile si asigura o potrivire mai buna, motiv pentru care pot reduce din starea de oboseala a mainilor si pot creste confortul general in timpul utilizarii prelungite.
 

Sanatate

In industria medicala, manusile din nitril sunt utilizate pentru proceduri si examinari medicale, precum si ca echipament de protectie personala in timpul ingrijirii pacientilor. De asemenea, acestea sunt utilizate in mod obisnuit in laboratoare, unde asigura o bariera impotriva materialelor periculoase.
 

Domeniul auto

Aceleasi accesorii sunt folosite de mecanici pentru a-si proteja mainile atunci cand desfasoara activitati uzuale, iar pentru asta venim cu o multime de propuneri pe care merita sa le descoperi.
 

Servicii alimentare

In domeniul alimentar, manusile din nitril sunt folosite de persoanele care manipuleaza alimente pentru a mentine un nivel ridicat de igiena si pentru a preveni contaminarea. Totodata, acestea sunt ideale pentru utilizarea in pregatirea si prelucrarea alimentelor, unde protejeaza de uleiuri, grasimi si alte materiale periculoase.

Cu Lupul Sanitar este mai simplu ca niciodata sa gasesti exact produsele care sa te ajute oricand ai nevoie!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!