Masti de Protectie

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Masti de protectie

Produsele sunt des utilizate in ziua de astazi, datorita faptului ca s-au dovedit a fi extrem de utile in lupta impotriva COVID-19. Datorita aspectului, precum si a caracteristicilor unice, mastile de protectie pot fi folosite cu succes, atat de catre medici, cat si de pacienti, deoarece acestea joaca un rol extrem de important in combaterea raspandirii microbilor si a diferitelor tipuri de bacterii. In acest mod, sanatatea tuturor persoanelor care se afla intr-un cabinet medical va fi pusa pe primul loc, mai ales daca acestea sunt purtate intr-un mod corespunzator.
 

Importanta utilizarii mastilor de protectie

In momentul in care sunt purtate in mod corespunzator, mastile se transforma intr-un scut de protectie, care poate fi foarte usor de utilizat. Acestea sunt confectionate din materiale fine dar rezistente, care lasa persoana care le poarta sa respire cu usurinta, in timp ce vor bloca accesul diferitelor bacterii sau a altor microorganisme la caile respiratorii. Mai mult, produsele vor proteja utilizatorii de diferiti virusi si bacterii, dar, totodata, ii vor proteja si pe cei din jur. Acest lucru este datorat faptului ca masca va opri particulele de saliva sa se raspandeasca in aer, in momentul in care o persoana stranuta sau tuseste puternic. In acest mod, atat cel care poarta masca, cat si persoanele care se afla in jur, vor fi in completa siguranta.

De altfel, mastile prezinta dimensiuni, designuri si culori variate, fapt pentru care pot fi utilizate de oricine, oricand, chiar si de catre copii. Lupul-Sanitar.ro iti pune la dispozitie o gama variata de masti de protectie:

· Masca Medicala 4 Straturi Full Color Black Dr. Mayer
· Set 50 bucati Masti medicale pentru COPII - tip IIR ANN REEVES - ALBASTRU
· Set 50 masti de protectie FFP2 /KN95 Flippy -5 straturi
· Masti faciale de uz medical tip II Aveuromed - Cu BANDA-albastru
· Set 10 de masti de protectie medicala FFP2/KN95 tip IIR - Alb
· Masti medicale pentru COPII BFE 98%, tip II, Dr. Albert
 

Utilitatea mastilor de protectie

Utilitatea acestor produse este datorata materialelor din care sunt confectionate. Pentru a crea masti rezistente s-au folosit doar materiale de inalta calitate, atat in ceea ce priveste portiunea textila, cat si obiectele metalice din interior, astfel incat produsul sa se muleze perfect pe figura si sa stea fix pe durata intregii zile. Astfel, dupa lunga utilizare a mastilor, exista siguranta ca acestea nu se vor deteriora foarte usor.

Mai mult, aceste produse sunt extrem de utile deoarece nu se vor deteriora nici in momentul in care factorii meteo nu sunt favorabili. Produsul rezista chiar si in cazul in care umiditatea este extrem de ridicata, precum si in zilele calduroase, cand se pierde o cantitate considerabila de lichide din corp. Acest lucru face ca produsul sa poata fi folosit cu succes, chiar si in afara cabinetului.
 

Mod de utilizare a mastii de protectie

Chiar daca aceste produse sunt confectionate din materiale extrem de rezistente, acestea raman in continuare produse de unica folosinta. Acest lucru semnifica faptul ca, dupa fiecare utilizare, se recomanda aruncarea mastii la un cos de gunoi. De altfel, se recomanda utilizarea corecta a mastii pe intreaga durata a zilei.

Pentru o utilizare corecta se recomanda plasarea mastii in asa masura incat sa acopere atat nasul, cat si gura, in timp ce suporturile vor fi plasate dupa urechi. Dupa ce s-a asigurat ca masca sta fixa pe figura, se indoaie usor partea metalica, in asa masura incat aceasta sa nu se deplaseze de pe nas.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!