Dezinfectanti pentru Suprafete

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Dezinfectanti pentru suprafete

Dezinfectantii pentru suprafete sunt produsele care trebuie sa fie intotdeauna la indemana oricui, datorita faptului ca acestia pot fi usor de folosit, iar efectele pozitive aparute in urma utilizarii indelungate sunt vizibile. Mai mult, acestea sunt produse care pot fi folosite oricand, in orice tip de locuinta, indiferent de dimensiunile acestora, deoarece nu sunt toxice si nu au un impact negativ asupra sanatatii omului. Acestea chiar pot preveni aparitia anumitor boli si pot preveni cu succes raspandirea virusilor si a bacteriilor dintr-o camera. Astfel, suprafetele vor ramane complet igienizate, iar aspectul lor va ramane in continuare placut.
 

Importanta dezinfectantilor pentru suprafete

Aceste substante sunt mult mai importante decat multa lume ar crede, datorita faptului ca acestea au un impact major asupra modului prin care diferite suprafete sunt igienizate. Doar prin simpla aplicare a unor dezinfectanti pentru suprafete, atat germenii, cat si virusii care se regasesc pe suprafete sunt complet eliminati. Mai mult, substantele patrund printre crapaturi sau rosturi, fapt pentru care mobila, podelele si alte suprafete din locuinta vor fi igienizate mult mai bine.

Dezinfectantii sunt compatibili si cu alte substante ce pot fi folosite pentru igienizarea podelelor, fapt pentru care proprietarii diverselor locuinte pot sa ii foloseasca in completa siguranta.
 

Utilitatea dezinfectantilor pentru suprafete

Comparativ cu alte substante cu rol dezinfectant care se regasesc in comert, acestea sunt extrem de utile, deoarece nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs pentru a curata si a igieniza complet o anumita suprafata. Doar prin simpla aplicare a unei cantitati mici de solutii, suprafetele din locuinta ta vor fi complet curatate si igienizate.

Mai mult, aceste produse s-au dovedit a fi extrem de utile, datorita faptului ca nu ataca suprafetele, indiferent de materialele utilizate pentru confectionarea acestora. Astfel, finishul acestora va ramane intact, iar suprafetele vor ramane in continuare stralucitoare. De altfel, nu este nevoie nici de protectie extra cand vine vorba de utilizarea dezinfectantilor pentru suprafete. In timp ce unele produse ataca pielea, altele sunt extrem de blande si pot fi utilizate fara manusi.

De cele mai multe ori, este important sa se citeasca etichetele. Aici sunt prezentate modul prin care dezinfectantii pot fi folositi, pentru a se asigura sanatatea ta. In magazinul nostru online poti gasi o gama larga de produse dezinfectante pentru suprafete, inclusiv:

· Dezinfectant de suprafete alcool 75%- K-Sept 0.75 L cu pulverizator
· Dettol Servetele Umede Dezinfectante Pentru Suprafetele Multiple
· Sanytol Dezinfectant Bucatarie
· Sanytol Virucid Dezinfectant Universal Multisuprafete
· Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine
· Nufar Dezinfectant universal
· Sterisol - Dezinfectant de nivel inalt gata de utilizare
· Servetele umede dezinfectante pentru suprafete Klintensiv
 

Mod de utilizare a dezinfectantilor pentru suprafete

Dezinfectantii pentru suprafete pot fi utilizati in diferite moduri, in functie de preferintele personale. De cele mai multe ori acestia pot fi aplicati direct pe suprafetele care urmeaza sa fie dezinfectate sau pot fi diluate cu apa. Mai mult, acestea pot fi aplicate imediat dupa igienizarea cu alte produse sau pot fi folosite direct pentru a curata si igieniza suprafetele, deoarece acestea pot indeparta rapid murdaria si praful.

De altfel, dezinfectantii pentru suprafete sunt compatibili cu toate instrumentele pentru curatare, fapt pentru care pot fi folosite lavete, prosoape de hartie sau chiar mopuri din bumbac. Acestea vor fi extrem de utile, mai ales la igienizarea completa, inclusiv cea a suprafetelor de mari dimensiuni. In acest mod, toate suprafetele care se regasesc in locuinta ta vor putea fi complet igienizate, dar si curatate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!