Manusi Examinare

Afiseaza: 1-24 din 31 produse

 Filtre

Manusi examinare

Aceste produse nu trebuie sa lipseasca din cabinetul nimanui, datorita utilitatii pe care o au, mai ales in momentul in care un pacient trebuie sa fie examinat. De altfel, produsele sunt confectionate din materiale de calitate premium, au un aspect placut si pot fi purtate foarte usor de catre medici, fapt pentru care pot fi utilizate cu maximum de confort pentru o zi intreaga la cabinet. Astfel, manusile pentru examinare ajuta mediul sa ramana steril, iar pacientul sa se simta in completa siguranta.
 

Importanta utilizarii manusilor de examinare

In urma atingerii, diferite suprafete pot transmite boli si infectii, indiferent daca este vorba de o afectiune a pacientului sau de mainile igienizate intr-un mod necorespunzator ale asistentilor sau doctorilor. In acest mod, se creeaza o bariera extrem de sigura intre medic si pacient, unde sanatatea fiecaruia se afla in completa siguranta.

Mai mult, produsele sunt extrem de utile deoarece sunt confectionate din materiale rezistente, care nu se pot deteriora usor, in urma utilizarii indelungate. Materialele sunt totodata fine si maleabile si sunt extrem de elastice, fapt pentru care acopera in totalitate mainile. Totodata, produsele sunt testate, fapt pentru care nu va exista riscul de accidentare in momentul in care se desfoara anumite proceduri. De altfel, aceste manusi pentru examinare vin intr-o stare impecabila, neprezentand zone gaurite sau complet deteriorate, iar personalul medical le poate utiliza pentru orice tip de interventie.
 

Utilitatea manusilor de examinare

Manusile de examinare sunt extrem de utile deoarece materialele din care sunt confecctionate sunt dure si impenetrabile, insa sunt foarte fine, fapt pentru care doctorii pot sa palpeze mult mai usor anumite zone. Produsele sunt totodata si extrem de utile pentru simplul fapt ca pacientul va simti doar suprafata fina a acesteia, iar disconfortul cauzat de o examinare amanuntita va disparea complet. Astfel, si pacientul se va simti mult mai relaxat pe durata intregii proceduri.

De altfel, produsele sunt confectionate doar din materiale extrem de sigure, din latex sau nitril, care nu vor pune sanatatea medicilor si a pacientilor in pericol. Acestea nu prezinta materiale ce pot cauza reactii neplacute la nivelul pielii.

Manusile de examinare sunt disponibile intr-o gama variata de marimi, astfel incat sa se potriveasca perfect pe mana utilizatorului. In magazinul nostru virtual vei descoperi una dintre cele mai bune selectii de manusi pentru examinare, realizate din nitril sau latex:

· Manusi latex nepudrate Dr.Mayer S-XL
· Manusi Nitril Cranberry Inspire - Marimea S-L
· Manusi examinare Nitril Blue Dr. Mayer S-L
· Manusi latex nepudrate Farma Gloves - XS-XL
· Manusi latex nepudrate Hycare
· Manusi latex nepudrate Mercator S - Albe
 

Modul de utilizare a manusilor de examinare

Manusile de examinare sunt foarte usor de utilizat, datorita faptului ca sunt foarte maleabile. Acest lucru face ca acestea sa se muleze perfect pe mana doctorului, fara a lasa spatii libere sau chiar zone unde sa existe bule de aer. Astfel, produsul este perfect pentru orice tip de examinare, indiferent daca este vorba de cea de rutina, stomatologica sau de o examinare amanuntita.

Mai mult, inainte de fiecare utilizare, medicul si asistentii isi pot igieniza complet mainile, folosind substante speciale, apa si sapun, pentru a asigura un mediu cat mai steril. Acest lucru nu va avea un impact negativ asupra calitatii manusilor de examinare, aspectul ramanand impecabil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!